USA: Öppna dörren för förföljda kristna men tvärstopp för förföljande islam

VÄST OCH ISLAM: Mot bakgrund av att det varje dag släpps in bokstavstrogna muslimer som vill skada amerikanerna och deras land, så är det inte konstigt att president Trump nu infört direktiv om inreseförbud från sju länder där radikal islam är särskilt framträdande.

De finns ett fyrtiotal sådana länder, men beslutet handlar om de sju, – läs här – där de radikala  islamanhängarnas förtryck och förföljelser av kristna och andra icke-muslimska minoritetsgrupper är särskilt påtaglig. De sju länderna är Somalia, Sudan, Libyen, Jemen, Irak, Syrien och Iran. I dessa länder verkar muslimska terrororganisationer som Islamiska Staten ISIS, al Shabaab, Muslimska Brödraskapet och många andra som delar samma religion.

persecuted-christians-map

Karta över de 50 länder där förföljelsen av kristna är mest intensiv. Från Open Doors, World Watch List, WWL 2017

Att president Trump samtidigt med inreseförbudet beslutade om prioritet för förföljda kristna som flyr från islamdominerade länder som de ovan nämnda är en viktig markering, ett vallöfte som nu infriats, som hittills gått mainstream-media medvetet förbi, även de svenska – läs mer här.

President Trump talar med eftertryck om att förföljda kristna i världen har negligerats länge nog av Väst inklusive av föregående president Obama och hans administration, och att tystnaden nu måste få ett slut. Det är alltså dags att öppna ögonen och se vad som sker med de kristna och andra icke-muslimer i världen och öppet tala om vilka de är som förtrycker, förföljer och dödar dem för deras religion. Över 200 miljoner av världens kristna lever under förtryck och förföljelse.

De stora demonstrationer mot president Trump, som media nu rapporterar om visar med önskvärd tydlighet hur vilseförda folk blivit av mainstream-medias islamvänliga vänstervridna verklighetsbild och hur svårt det är för dem, att för en gångs skull inte längre inneha makten över vad som får sägas och skrivas öppet och fritt. Det må visserligen vara en bit kvar innan “ordet är fritt”, men förr eller senare kommer sanningen fram i dagsljuset, så att alla kan se klart vad som har skett och sker.

 

CAB    

Advertisements