Finns det förföljda i Sverige?

FÖRFÖLJELSE AV KRISTNA:  Finns det förföljda kristna i Sverige?

Javisst gör det!

De kristna i asylboendena lever under hot av muslimer, som liksom de söker asyl. Det är något som äntligen har uppmärksammats.

Men än så länge känner allmänheten inte till situationens omfattning, allvar och konsekvenser. En ljuspunkt är ändå att en och annan opinionsbildare har börjat verka för att inrätta separata asylboenden, dels för muslimer, dels för kristna.

Men så finns det sådana som likt Reinfeldt säger att “vi får inte säga vi och dom”! Det används som en effektiv metod att mobba de som inte tycker som de. Så används “vi och dom”-metoden till att sätta käppar i hjulet för dem som arbetar för de kristnas säkerhet innan de fått uppehållstillstånd.

Dessa “vi och dom”-människor är blinda för sin nästa, blinda för de kristna som flytt undan islams förtryck, flytt undan förföljelse av muslimsk mobb och milis, flytt undan krig mellan muslimer, där de kristna och deras kyrkor, kloster och hem hamnat i skottlinjen. Så öppna dörren för dessa kristna, ta emot dem, men för allt i världen, rädda dem  undan ny förföljelse i Sverige, på asylboendena, i egna bostäder i städer och byar.

“Vi och dom”… Känner Reinfeldt, Löfvén, Fridolin och deras sympatisörer så varmt för Hitler, Lenin, Stalin, Mao tse Tung, Pol Pot osv att de vill inkludera också dem bland sina hjärtevänner? Ett enda “vi”. Tydligen. Det är ren och skär lögn de ägnar sig, dessa “vi och dom”-människor.

Glöm inte, min vän, är alla vi icke-muslimer är hotade, även om du inte inser det ännu. Även du och jag, vi. Men inte “de”.

Så till dig som är kristen: var inte rädd! Herren är med dig!

CAB  

 

Advertisements