Varför Frankrike?

ISLAM: Varför Frankrike? Frågan ställs av Svenska Dagbladet i Per Gudmundssons ledare idag, dagen efter massakern på intet ont anande fransmän i Nice. Hittills har 84 människor dödats och över hundra skadats av vilka närmare tjugo svävar mellan liv och död. Med sin lastbil kryssade mördaren sig fram, sköt och körde över flanerande som firade nationaldagen.

France FlagVarför utfördes dådet på Frankrikes nationaldag? Det är en fråga som SvD inte ställde, men som är minst lika viktig. Massakern utfördes av en man från Tunisien, ett land dominerat av islam. Dådet kan ha varit motiverat av politiskt hat mot den före detta kolonialmakten, men mer sannolikt som orsak är nog den politiska ideologin islam.

I en skrift rekommenderar al Quaida lastbilsmassakrer som en lämplig mordmetod för hugade jihadister. Israel har sedan i höstas tvingats uppleva liknande massakrer med palestinaaraber som kör med bil rakt in i klungor av folk som väntar på bussen eller spårvagnen.

Islam har nu inte bara riktat in sig på Nice och Paris. Attacker mot folk i t ex Brüssel, Boston, Orlando, Dallas, Köpenhamn, Frankfurt, Hamburg, London, Moskva, ja även Stockholm och Malmö, visar att islam och särskilt mer bokstavstroende muslimer riktar sig mot i stort sett hela Västerlandet, som för dem står för kristenheten. De kristna är ju hatobjekt nummer två efter det judiska folket. Tror du det inte, så kolla vad Koranen och Hadhiterna säger om just detta eller ta reda på hur Muhammed levde, muslimernas förebild nr 1.

Att antisemitismen ökar parallellt med snabb och ökande invandring av muslimer är ingen tillfällighet. Sambandet mellan islam och hatet mot judar och kristna är väl dokumenterat – även om journalister och politiker i Väst helst inte talar om detta faktum. När ska de lära sig? Kanske först när deras egna barn drabbas?

CAB

Advertisements