Inbördeskrig i Frankrike?

Paris demonstration 2014MUSLIMSK TERRORISM I EU: Inbördeskrig i Frankrike? Öppet våld drabbade fredliga Parisare när de attackerades av muslimska unga män. Brandkår och polis försökte återställa lugnet, men fick värja sig för brandbomber, tomflaskor, rökgranater, stenkastare.

Att det var muslimska palestinaaraber som stod bakom upploppet var tydligt då de viftade med den palestinska flaggan (baserad på den panarabiska flaggan) och bar T-shirts med text som Gaza och Hamas.

Som militanta muslimer brukar göra när de tagit kontrollen över ett område som inte är deras, utropade även de här, att de delar av Paris de ockuperat nu tillhörde dem. Det accepteras naturligtvis inte av Västerlandets rättsuppfattning och internationell rätt om det nu skulle komma till en prövning inför domstol. Här handlar det i stället om att återställa ordningen och ställa de ansvariga upploppsmakarna till svars inför domstol.

Trots det finns det i Frankrike många s.k. No-Go-zoner, som i realiteten ockuperats av muslimer. Sådana zoner finns också i t ex Storbritannien, Tyskland men också i Sverige. Redan 2014 fanns det 55 no go-zoner i Sverige meddelar Svenska Dagbladet.

Sveriges regering (s+mp) erkände Palestinska Myndigheten (PA) som en stat den 30 oktober 2014, trots att PA inte har kontrollen över något eget landområde. “Vi hoppas det ger nytt hopp till de unga” sa utrikesminister Margot Wallström rapporterade Aftonbladet. Hopp om vad? Muslimskt jihadkrig mot judar, kristna, sekulariserade och andra icke-muslimer?

Så till själva frågan: har det brutit ut ett inbördeskrig i Frankrike? Nej, naturligtvis inte, men det kan vara just så här som det börjar, om upploppen skulle sprida sig till hela landet. Och med islams utbredning i Frankrike med ett stort antal moskéer och sex miljoner muslimer så kan upploppen vara svåra att bemästra. Risken för inbördeskrig är uppenbar.

Tack vare en filmare med sinnesnärvaro dokumenterades det muslimska våldet mot parisarna.

CAB

 

Advertisements