Jonathan Cahn inför FN om utrotningen av de kristna

I april 2015 talade Jonathan Cahn inför FN om de förföljda kristna och det folkmord som sker just nu. Det har pågått länge, men Väst gör i stort sett ingenting, trots att vi skulle kunna göra massor för att stoppa muslimernas folkmord på oskyldiga kristna. Till svar ber de dödshotade kristna för sina förföljare, eftersom Herren manat oss att älska även våra fiender och de som förföljer oss, hur otroende och bortvända från Guds kärlek de än är.

Utrotningen av judar, som ägde rum för sjuttio år sedan, upprepas i vår tid, men nu är det de kristna som utrotas. En lika ond makt som då står bakom förföljelsen och likgiltigheten idag, nämligen Satan. Vi ser hur Islamiska Staten ISIS och dess många muslimska allierade världen över mördar de kristna. Men inget görs för att stoppa dem. Det är samma likgiltighet för våra systrar och bröder som tillät mördandet av sex miljoner judar i gaskamrarna.

Det är makabert att i detta nu Stockholms stad och Örebro kommun beslutat ge de återvändande ISIS-jihadisterna jobb, bostad, social vård och bidrag efter deras massmord i den islamdominerade världen på oskyldiga kristna, som är ISIS främsta hatobjekt. Ingen ledande svensk politiker, ingen av Svenska kyrkans ledare, har lyft ens ett finger för att stoppa tilltaget. Därmed har Sverige genom sin likgiltighet struntat i offren, som Gudmundsson poängerat, men enligt min mening tagit ställning mot de kristna och för de förföljande muslimerna. I stället för livstids fängelse eller utvisning på livstid ger Sverige dessa brutala mördare belöning i form av jobb, bostad, bidrag, socialvård och talar överslätande om deras brott mot den del av mänskligheten som de kristna utgör. Det är helt enkelt sataniskt.

Jonathan Cahn är Messiansk rabbin i USA. Med det menas att han är en av de allt fler judar som ser Yeshua ha’Mashiach (hebreiska för Jesus Kristus) som den Messias, Guds Son, som han var och är och snart kommer att visa sig vara för mänskligheten, nämligen den dag då Han återkommer på himmelens skyar. Tidens tecken, som Yeshua/Jesus talade om i Matteus 24-25, är högaktuella nu i vår tid.

CAB

Advertisements