Muslimska båtflyktingar kastar de kristna överbord

BåtflyktingarEuronews och andra media rapporterar “som vanligt” om flyktingar från Libyen, Kenya, Nigeria och andra delar av Afrika som kommer i överlastade båtar till öar i södra Italien. Därifrån slussas de vidare in i Europa. Inte sällan talar man om att tusentals drunknat på sina resor till ett bättre liv i Europa.

I morse var det ett reportage om att det förekommit “religiösa motsättningar” som lett till att ett stort antal kastats i havet där de drunknat. Ett antal nigerianer och andra afrikaner hade därför förts till italiensk domstol, där det inträffade skulle utredas och eventuellt dömas för mord eller medverkan till mord.

Euronews nämnde emellertid inget om att det var muslimer som kastat kristna överbord. 41 flyktingar hade drunknat i den här speciella båttransporten, allesammans kristna. Att det handlar om åtskilliga tusentals fler kristna som dränkts på andra sjöresor över Medelhavet, ja det kan man bara ana.

Att i sin rapportering inte nämna att det är kristna som mördats och att det är muslimer som dödat dem är exempel på det som påven Franciscus fördömde på Colloseum i förra veckan: när media, politiker och andra i Väst väljer att sila bort sådana uppgifter, att förtiga den omfattande förföljelsen av de kristna, så gör de sig själva skyldiga till delaktighet i det folkmord som pågår, ett folkmord med religiösa förtecken där muslimer dödar de kristna.

Då svenska media och politiker och till och med vissa kyrkor undviker att tala om sanningen, så gör också de sig skyldiga till delaktighet i folkmordet på kristna.

CAB

 

 

 

 

Advertisements