En kristen ex-muslim talar ut om islam

Mona Walter har spelat in en del kortfilmer där hon talar ut om islam, direkt till dig och mig som publik. Inte så ovanligt kanske, men det hon säger är ovanligt, särskilt här i Sverige, där så många tror att islam och kristendom är samma sak, religion som religion. Det är lika galet som att tro att vänstern och högern är samma sak.

Mona är född och uppvuxen i Somalia, ett land som helt domineras av islam. När hon kom till Sverige för många år sedan konverterade hon till kristendomen och antog ett kristet namn i dopet. För att visa sin kristna tro öppet bär hon ett smycke kring halsen med ett krucifix, alltså ett kors.

I den här videon talar hon om sin feminism och hur den går rakt på tvärs mot det som islam lär muslimska kvinnor – och män. Hon talar om islams förtryck av kvinnor, om ISIS och Boko Haram och andra muslimska terrororganisationer, som förföljelser och dödar kristna och bränner ner deras kyrkor, om vad islam innebär och som är nästan omöjligt att få veta genom våra dagstidningar, kvällspress och TV, media som förtiger verkligheten med sin politiskt korrekta munkavle. 

Lyssna på den här videon, den har mycket att säga oss svenskar! Lyssna, tänk efter och lägg på minnet. 

Advertisements