Muslimsk terror och svenska regeringens invandringspolitik

Två terrorattacker genomfördes i Köpenhamn i lördags (2015-02-14) och natten till söndagen.

Den ena ägde rum vid 16-tiden då en man sköt in genom fönstren till ett café, där det pågick ett möte om konst, hädelse och yttrandefrihet. Med på mötet var konstnären Lars Vilks , internationellt känd som mannen bakom en skämtteckning 2007 om Muhammed, profet inom islam som s.k. rondellhund. Nu är hunden ett oheligt djur i islam och för det har Vilks fått en fatwa över sig och är sedan dess hotad till livet och skyddad av livvakter. Uppenbarligen är yttrandefriheten i Väst hotad då inte ens skämt i bild får passera ostraffat.

Den andra terrorattacken riktades mot den judiska synagogan i Köpenhamn vid 1-tiden på natten till söndagen, då en vakt, som var medlem i den judiska församlingen, sköts ihjäl.

Under attackerna dödades således två personer och fem poliser uppges ha skadats. En gärningsman dödades av Polisen, som uppger att han var 22 år, danskfödd med arabisk härkomst och hemmahörande i Nørrebro i norra Köpenhamn, en stadsdel där många muslimer bor. Möjligen finns det fler gärningsmän. Misstänkta personer är under förhör.

Ledande politiker och media i Danmark och Sverige har enligt SVT sagt att dåden inte har med islam att göra. Det är emellertid inte sant. Det första angreppet riktades mot yttrandefriheten i form av kritik av islam. Det andra riktades mot judarna under deras religionsutövning i Danmark. “Islamisk terror skakar Danmarks judar” skriver (på engelska) World Israel News. Det skakar därmed även Danmarks kristna och andra icke-muslimer.

I sin nyhetsrapportering har t ex amerikanska CNN dragit uppenbara paralleller till terrordåden i Paris för en dryg månad sedan, som också de utfördes av muslimer och riktades mot yttrandefriheten, symboliserad av skämttidningen Charles Hebdo som publicerat karikatyrer av islams profet Muhammed, och mot judar och judendom konkretiserad i en kosherbutik med speciellt judiska livsmedel.

Efter den senaste tidens attentat mot judiska mål har Israels premiärminister Benjamin Netanyahu och hans regering uppmanat den judiska befolkningen i de Europeiska länderna att återvända till Israel, som också är deras hem – se video här.

I Israel har man länge varnat den judiska befolkningen i Europa för den ökande antisemitismen, som enligt aktuella opinionsmätningar av Anti-Demafation League och EU vuxit samtidigt med stor invandring till EU av muslimer från Mellanöstern och Nordafrika. I dessa regioner hyser i genomsnitt 74% av befolkningen antisemitiska värderingar och i Västbanken och Gaza hela 93 procent (enligt ADL). Antisemitismen är således mest utbredd inom islam men är också stark inom de politiska vänsterrörelserna medan en mindre del finns hos anhängare av nynazism. Sedan Israels tillkomst 1948 lever antisemitismen i en allt tydligare symbios med antisionism och anti-israeliska attityder.

Mot bakgrund av det våld och hat mot judar och kristna som finns inom islam är det oförsvarligt att Sveriges vänsterregering och den allierade oppositionen ändå fortsätter med den ohämmade invandringen av muslimer som om inget hänt. Hur kan regeringen Löfvén och Alliansoppositionen försvara sin islamvänliga politik och stryka det terroranknutna “Palestina” medhårs samtidigt som de låtsas som om våldet och judehatet inte skulle ha med islam att göra? Den enda rimliga slutsats man kan dra av det är att också de själva är antisemiter och kallsinniga när otaliga kristna diskrimineras, förtrycks och till och med dödas av muslimer runt om i världen.

CAB

 

 

 

 

Advertisements