Hög tid för fri debatt i Sverige. Del II

Intolerant politisk mobbning av oliktänkande

Sedan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen 2006 har alla dittills etablerade riksdagspartier förkastat deras politik och det de står för: skyddet av den egna kulturen, en traditionellt svensk kultur, som vilar på kristen grund och som de upplever som på sikt hotad av invandringen från framförallt islamdominerade länder. Så ha SD varningsstämplats av “de andra” som allt från rasister, nationalister, islamofober, främlingsfientliga till nazister.

Förre statsminister Reinfeldt gick i bräschen och tog initiativ till att SD skulle isoleras totalt -en from förhoppning i dessa tider av digital kommunikation och fria sociala medier – en linje som alla de andra partiledarna enades om och konsekvent har följt. Nu fick vi inte säga “vi” och “dem”, sa statsministern, men ändå drog han upp gränsen mellan “vi” och “dem”, dvs de sju etablerade riksdagspartierna kontra nykomlingen SD. Logiskt? Knappast.

Samtidigt talade de stolt om att man inte skulle mobba. Men vad innebar deras intoleranta isoleringsstrategi om inte just mobbning? Tydligen var politiken undantaget, men det glömde de vi nämna.

Så SD fick inte vara med i alla möjliga sammanhang, inte så särskilt “inkluderande” (ytterligare ett honnörsord inom “den breda vägens” politik). De SD:are som vågade stå för sin mening blev utfrysta, uteslutna och kunde t.o.m. mista vänner och jobbet. Hur var det nu med “vi och dom”, med att vara “inkluderande”?

Så är det faktiskt än i dag, nio år senare, även om det finns tendenser till en försiktigt nyanserad hållning i frågan om invandringen hos åtminstone ett av “De Sju Etablerade”, Kristdemokraterna. Nu när det vacklar på minimigränsen för representationsrätt i riksdagen börjar det visa tecken på viss tillnyktring.

Falska varningsstämplingar

Är då Sverigedemokraterna rasister eller främlingsfientliga ? Det är bara att välja vilket epitet du vill. Men nej, självfallet inte! Finns det överhuvudtaget raser hos mänskligheten? Islam är ju ingen ras. Det är en religion med en totalitär ideologi, som förklarats helig inom islam, som Egyptens president al-Sisi antydde i ett tal härförleden. Det är därför, för att den politiska ideologin anses helig inom islam, som den inte får kritiseras utan hemska repressalier som följd.

Islamofobi? Är det verkligen en fobi, en psykisk sjukdom? Om du till äventyrs tror det, så måste jag rekommendera dig ett besök hos en psykiater. Det är ett ord (inte psykiater utan islamofob) som uppfanns av islams företrädare. Man kan knappt tro det, men islam är faktiskt en religion och ideologi som vill tvinga alla judar, kristna, sekulariserade och andra icke-muslimer att konvertera till islam. Om de vägrar bli muslimer så ska de dödas. Det framgår av de skrifter som denna religion håller heliga. För en kristen västerlänning låter det mycket märkligt. Men när vi ser på TV hur dessa fundamentala muslimer behandlar icke-muslimer, framförallt judar och kristna, så finns det inget utrymme för tvivel. Jesu ord talar direkt till oss idag: “av frukten känner man trädet” (Matteus 7:15-20).

Ett färskt exempel på “frukten” är t.e.x Paris-massakrerna för ett par veckor sedan (7-9 januari 2015), som riktade sig mot sekulariserade västerlänningar på tidningen Charles Hebdo och mot judar i en Kosherbutik. Vi läste samtidigt om hur andra fundamentala muslimer, som kallar sig Boko Haram, dödade mer än 2000 nigerianer under loppet av några dagar, de flesta kristna. Och i grannlandet Niger brände dessa radikala muslimer sju kyrkor ungefär samtidigt som “hämnd” mot reaktionerna  i Väst mot islamisternas  grymheter, tätt följt av illdåd mot kristna afrikaner i grannlandet Cameron. När politiska ledare i Väst utan att rodna nu påstår att jihad och deras hatiska våldsdåd inte skulle ha något med islam att göra, ja då blir man fundersam. “Kejsarens nya kläder”, H. C. Andersens klassiker, tycks vara mer aktuell än nånsin!

Så att vara “islamofob” borde väl vara något att vara stolt över? Då får vi ju utstå hån och hat från intoleranta muslimer och vänstersympatisörer för att vi värnar om människans oersättliga värde, alla människors värde, inte bara muslimernas utan också judarnas, de kristnas, buddhisternas, de sekulariserades.

Utan nationalism hade vi varit kommunister och nazister

Men kan det vara förkastligt att vara nationalist då, som skribenter i tidningen Dagen påstått i en aktuell debatt? Nej, det är inte alls förkastligt. För var hade vi stått i dag, om inte de allierade, som försvarade Europa och världen mot nazisterna, fascisterna och kommunisterna, varit just varma patrioter och nationalister? Storbritannien, USA och deras allierade i kriget var nationalister som respekterade (och respekterar) varje människas rätt att vara som den är och själv få bestämma över sitt liv i sitt eget hemland.

På oklara grunder har någon sagt (en högt uppsatt EU-politiker), att patriotism är OK men nationalism är det inte. Den politikern nämnde inte skälen för denna hans åsikt. Så vad är då skillnaden, om den nu skulle finnas? FN-generalsekreteraren Dag Hammarskjöld hävdade att man inte kan vara sant internationell om man inte också på djupet känner sitt eget lands kultur, religion och civilisation på gott och ont, dvs utgår från sin egen nationalitet, m.a.o. är nationell. Det är en förutsättning för att man ska kunna respektera andra nationers egenart. De som vill utplåna nationalismen, nationernas egenart, är ute på en farlig väg som leder till de globala maktambitioner som trivs i ideologier som nazism, fascism, kommunism, dess ideologiska broder socialismen, men också i islam, som enligt sina heliga skrifter strävar efter global underkastelse.

Kristendom och nationalism står emot global diktatur

Nationalismen är en kraft som kan motverka dessa totalitära ideologier, en kraft som står i tydlig opposition till de riksdagspartier i regeringen Löfvén och Alliansen som med vänsterns stöd tillskansat sig nära nog totalitär makt i Sverige genom den s.k. decemberöverenskommelsen, DÖ 2014. Motverkar totalitära idéströmningar både i Sverige och globalt gör även kristendomen, även om en del av svensk kristenhet tycks vilsen i sin religionsrelativistiska och politiskt korrekta ökenvandring. Men de miljontals förföljda kristna i den islamdominerade delen av världen vet av erfarenhet vad islams totalitära ambitioner går ut på: underkastelse under islam och dess sharialagar.

Hög tid för öppen och fri debatt!

Någon seriös debatt med SD har väljarna knappat fått, trots att SD fick över 5 procent i 2006 års val och närmare 13 procent i 2010 års och trots att stödet för SD fortsätter att växa enligt aktuella opinionsmätningar. Det är ett underbetyg för tystnadens kultur och isoleringsstrategin.

Det är hög tid för en öppen och fri debatt i Sverige. Eftersom DÖ 2014 med sin “consensusdiktatur” inte vågar ta en öppen debatt med SD, så har deras argumenttorka och rädsla för verkligheten tagit överhanden. “There is something rotten in the state of Denmark Sweden”.

Så släng den politiska korrektheten på soptippen där den hör hemma! Inled en rad debatter med SD och sluta förhindra sanningen från att komma till tals! I andra EU-länder är ordet fritt. Det är hög tid för öppen och fri debatt även i Sverige!

CAB

 

 

Advertisements