Prästens lilla kråka slank ner i diket!

Från “humanitär stormakt” till fattighjon

Efter att ha tagit del av en artikel på Gatestone Institutes hemsida, där Ingrid Carlqvist och Lars Hedegård ger en dyster bild av Sveriges framtid, så börjar man undra: behöver inte Sverige en rejäl skjuts framåt med hjälp från sina vänner utifrån för att överhuvudtaget klara av resan? “Från ‘humanitär stormakt’ till misslyckad stat” är den fyndiga rubriken på artikeln.

Sverige nu en konsencusdiktatur

Decemberöverenskommelsen (tragikomiskt förkortad DÖ 2014) innebär att Sverige nu förvandlats till en konsencusdiktatur, menar författarna. Politiken går ut på  att sex riksdagspartier – regeringen och alliansen med vänstern som stödparti – ska förhindra att Sverigedemokraterna får något att säga till om vad gäller invandringen för åtta år framåt, dvs till 2022. Hur det blir med demokratin därefter vet ingen, men till dess är i alla fall vänsterdiktaturen (s+mp+v+m+c+fp+kd) säkrad, arabiska modersmål och islam statsreligion.

Med DÖ 2014 inställdes det utlysta nyvalet den 22 mars 2015. Så smidigt neutraliserades svenska folkets syn på läget i landet i en tid då nära var femte svensk (18%) har sympatier för SD och som därmed signalerar att det är något med invandringspolitiken som är allvarligt fel och t.o.m. en akut fara för landet. Den fria debatten har därmed fått munkavle.

Ekonomisk utförsbacke

Författarna kopplar ihop konsencusdiktaturen med den ekonomiska utförsbacke som Sverige befinner sig i med långsiktiga ekonomiska åtaganden för en snabbt växande invandrad främst utomeuropeisk och bidragsberoende befolkning, kostnader som inte möts av motsvarande intäkter och som därmed bidrar till att landet urarmas. FN:s Index för mänsklig utveckling HDI visar en prognos för perioden 2010-2025 då Sverige gått från 15:e plats till 36:e plats och bara fem år senare (2030) målmedvetet arbetat sig ner till plats nr 45 långt efter länder som Bulgarien, Kuba och Libyen.

Den ekonomiska utförsbacken hör nära samman med vänster-tsunamin och avkristningen under 1900-talet, förnekelsen av svenskarna som nation, befolkningsutbytet och islamiseringen under de senaste decennierna. Men så raljant uttrycker sig inte författarna, även om det helt klart kan läsas mellan raderna.

Byt ut hästkraken!

Så visst behöver Sverige och svenskarna tänka om, snabbare än möjligt sadla om och byta bort hästkraken mot en som duger något till. Annars går det som för prästen med sin lilla kråka – än slank han ner i diket!

CAB 

Efter denna skräckinjagande dystopi, vad passar väl bättre än “Sweden” med Neil Hannon och The Divine Comedy?

 

 

Advertisements