ACT! for America!

Amerikanska MRC Media Research Center och CNS News har producerat ett TV-program som de kallar The Right News – De riktiga nyheterna – med betoning på riktiga. Det är särskilt välkommet i en tid då politisk korrekthet (PK) sedan länge har dominerat nyhetsförmedlingen i Sverige och för övrigt de flesta nyhetskanaler i Väst.

I Israel är debatten fri och Israel Video Network har publicerat ett avsnitt från The Right News. Programmet handlar om varför fyra amerikaner dödades i två attacker som islamister riktade mot den amerikanska ambassaden i Benghazi, Libyen, i september 2012.

Inför en panel på fyra mediaexperter ställer en muslimsk kvinna, som är jurist, en fråga:

– Hur ska vi kunna bekämpa ett ideologiskt krig med vapen, hur ska vi någonsin kunna avsluta detta krig, den jihadiska ideologin som ni talar om är en ideologi, hur ska ni någonsin kunna slutföra detta krig om ni inte bemöter det ideologiskt?

Brigitte Gabriel, grundare, ordförande och VD för ACT! for America, ger henne raka och kraftfulla svar på denna fråga.

“Det finns 1,2 miljarder muslimer i världen idag. Självklart är inte alla av dem radikala! Majoriteten av dem är fridsamma, fredliga människor”, säger Brigitte Gabriel, som fortsätter: “De radikala uppskattas till mellan 15 och 25 % enligt alla undersökningsinstitut runt om i världen. Det betyder att 75 % av dem är fridfulla människor. Men när man ser till de 15 till 25 procenten av den muslimska befolkningen så betyder det 180 miljoner till 300 miljoner människor som är engagerade för förstörelsen av Västerlandets civilisation. Det motsvarar befolkningen i Förenta Staterna. Varför ska vi oroa oss för de 15 till 25 procenten? Det är därför att det är de radikala som dödar. Därför att det är de radikala som massakrerar och halshugger.” Så långt Brigitte Gabriel.

Hon ger därefter en historisk jämförelse med olika länder:

  • I Tyskland var de flesta fridsamma människor men det var nazisterna som satte agendan (1933-1945) . Resultatet blev att 60 miljoner människor dog. 14 miljoner satt i koncentrationsläger av vilka 6 miljoner judar dödades. “Den fredliga majoriteten var irrelevant” sammanfattar Brigitte Gabriel.
  • Även i Ryssland/Sovjetunionen var majoriteten fredlig men ryssarna dödade ändå 20 miljoner människor. “Den fredliga majoriteten var irrelevant” sammanfattar Brigitte Gabriel.
  • I Kina var majoriteten fredliga och fridsamma människor, men ändå kunde de döda  70 miljoner människor. “Den fredliga majoriteten var irrelevant” sammanfattar Brigitte Gabriel återigen.
  • I Japan före 2:a världskriget var de flesta japaner fredliga, ändå dödade japanerna 12 miljoner människor i Östasien. “Den fredliga majoriteten var irrelevant” sammanfattar Brigitte Gabriel.
  • I USA fanns det den 11 september 2001 omkring 2,3 miljoner arabiska muslimer i USA. “Det behövdes bara 19 flygplanskapare, 19 radikala, för att tvinga USA på knä, förstöra Pentagon och World Trade Center och döda nästan 3000 amerikaner på en enda dag” säger Brigitte Gabriel, som sammanfattar: “Den fredliga majoriteten var irrelevant“.

Brigitte Gabriel var visserligen glad över de fredliga muslimerna i landet men ställde motfrågan: “men var är de andra?”

 

CAB 

 

 

Advertisements